Trek Tm2+ D50 300wh

met Velgremmen en Tm2+ Lowstep M Matte Trek Black 300wh

Omschrijving

TM2+

Van € 2299,- Nu met inruil van uw oude fiets voor € 2009,-*

Naar keuze verkrijgbaar met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh accu.;
De geveerde voorvork en zadelpen absorberen vermoeiende oneffenheden in het wegdek;
Met de voorgemonteerde drager en spatborden kun je direct vanuit de fietsenwinkel langs de supermarkt.;
De Intuvia controller heeft een Walk Assist-functie waarmee je de fiets makkelijk uit steile parkeergarages of fietsenkelders kunt duwen.;

Mocht u interesse hebben, kom dan gerust eens langs in onze fietsenwinkel te Hoogerheide voor een proefrit. Wij staan graag voor u klaar.

* Kijk voor de voorwaarden onder "Inruilacties".

 

Aangesloten bij BOVAGFietsplus Tinus van Overveld
Burg. Moorsstraat 35
4631 EC  Hoogerheide
Tel: (0164) 61 26 06
E-mail: info@tinusvanoverveld.nl
Website: http://www.tinusvanoverveld.nl

 

Openingstijden:
Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  van 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  van 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  van 9.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag:  van 9.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag:  van 9.30 uur tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
!!TESTRIT E-BIKES MOGELIJK ZONDER AFSPRAAK!!
Voorwaarden voor inruil - De fiets mag niet ouder zijn dan 8-10 jaar.

 

In september 2009 bestond Fietsplus van Overveld in Hoogerheide 40jaar. De in 1969 aanvankelijk bescheiden begonnen rijwielzaak is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere fietsspeciaalzaken in Zuid Nederland en participeert in de Fiets Plus Organisatie.

Fietsplus van Overveld is dealer van vooraanstaande kwaliteitsmerken als Gazelle, Batavus, Trek, Sparta, Cube, Cortina, Loekie en Alpina. In de nieuwe 1100 m2 grote showroom heeft de klant keuze uit meer dan 800 nieuwe fietsen. Ook treft u er een zeer uitgebreide sortering fietskleding en accessoires van diverse merken als BBB, Shimano, AGU, Fast Rider, Ortlieb en Nike.

De overzichtelijke showroom is verdeeld in twee etages. U vindt er een uitgebreid assortiment accessoires, alles zeer overzichtelijk gepresenteerd op speciale wanden. Van fietskleding in alle soorten en maten tot tassen, zadels, kinderzitjes, reparatie- en vervangingsbenodigdheden, raceaccessoires en ATB- en stadaccessoires. U vindt in n oogopslag wat u zoekt.

Voor eventueel gewenste toelichting of advies staat altijd vakbekwaam personeel voor u klaar.
Zij zijn ook gespecialiseerd in adviseren op het gebied van verzekeringen.

Bij Fietsplus van Overveld vindt u fietsen van 300,00 tot 3400,00 waaronder ook speciale hybride fietsen van Batavus, Trek, Sparta en de volledige Gold Line van Gazelle.

De vakbekwame adviseurs van Fietsplus van Overveld, zelf chte fietsliefhebbers, geven u graag tijdens een kopje koffie alle gewenste informatie.

Ook voor een prima gebruikte fiets is Fietsplus van Overveld het juiste adres. U vindt gegarandeerd wat u zoekt in de gemiddelde voorraad van 400 occasions. Waarbij we meer dan 90 tweedehands elektrische fietsen aanbieden. Uiteraard mt garantie!

Onnodig te vermelden dat elke gebruikte fiets vr aflevering geheel is nagekeken en waar nodig in orde gebracht.Inmiddels alom bekend in het Brabantse is de Fietsplus van Overveld bezorgservice.

!!!!ELKE OPENINGSDAG TESTRIJDEN E-BIKES MOGELIJK ZONDER AFSPRAAK!!!!!